Syys- ja kevätlukuakusi 2021-2022

Tiina liikuttaa kuntoliikunta

Maanantaisin klo 17.15-18.15, Ryttylän koulun liikuntasalissa. Tunnit ovat tarkoitettu kaikille liikunnasta kiinnostuneille. Tunteja saatetaan toteuttaa kelien mukaan myös ulkona, mutta niistä on ilmoitettu erikseen. Ohjelmistossa toiminnallista lihaskuntoharjoittelua eri teemoin ja toiveita kuunnellen mm. kahvakuula, tabata, kiertoharjoittelu yms.

Osallistumismaksu on kerta maksu 5€/krt. Maksuina käy smartum pay, käteinen, mobilepay, edenred virikesetelit.

Kehonhuollolliset tunnit

Maananatai klo 18.30-19.20 Ryttylän koulun liikuntasali (ilm. Hausjärven kansalaisopisto) ja Tiistaisin klo 19-19.50 Läyliäisten, Seurala (ilm. Lopen opisto)

Kehonhallintaa ja lihashuoltoa tehokkaasti koko keholle. Tunti sopii miehille ja naisille, yhtälailla aktiiviliikkujille kuin aloittelijoille. Tunti sisältää matalasykkeisiä kehonhallintaliikkeitä, kehon liikkuvuuden lisäämistä sekä kokonaisvaltaista venyttelyä. Tunteja toteutetaan välineillä ja ilman.

Virkisty liikunnasta

Tiistaisin klo 18-18.50 Läyliäisten seurala (ilm. Lopen opisto)

Tule kuntojumppaamaan itsesi virkeämmäksi. Luvassa on alkulämmittelyä ja lihaskuntoharjoittelua. Ohjelmassa on mm. HIIT, tabata sekä erityyppisiä kuntojumppia. Lihaskuntoa vahvistetaan monipuolisin harjoituksin omaakehoa kuunnellen. Tunnilla harjoituksiin annetaan tarvittaessa vaihtoehtoja. Kurssi sopii kuntotasoisesti vähintää kohtalaisessa kunnossa oleville liikkujille ja omaa kuntotasoaan kohottaville liikkujille.

Virkisty liikunnasta

Tiistaisin klo 16-17 Riihimäen opiston sali (ilm. Riihimäen kansalaisopisto)

Tule jumppaamaan niska- hartiaseudun jumit pois ja vetreyttämään kehoa. Alkulämmittely ja lihaskuntoharjoittelu tehdään maltillisella tempolla. Alkulämmittelyssä yksikertaiset ja helpot askelkuviot eivätkä sisällä hyppyjä. Lihaskuntoa vahvistetaan monipuolisin harjoituksin omaakehoa kuunnellen. Lihaskuntoharjoittelussa vastuksina vaihtelevasti mm. käsipainot, jumppakeppi, overball tai vastuskuminauha.

Elämäntavat muutokseen

Torstaisin klo 17-18 Ryttylän koulun liikuntasalissa (ilm. Hausjärven kansalaisopisto)

Tunnetko itsesi väsyneeksi? Onko energiasi vähissä? Onko liikunnan aloittaminen hankalaa? Koetko saavasi riittävän energian saannin ravinnosta? Kurssilla lähdetään liikkeelle kurssilaisten oman tason mukaan pikkuhiljaa kohti uusia elämäntapoja. paneudutaan oamn liikuntatason löytämiseen sekä tutustutaan ravinto-ohjaukseen. Kurssin tarkempi sisältö muodostuu kurssilaisten tarpeiden mukaan.

Lavis

Maanantaisin klo 19.30-20.30 Ryttylän koulun liikuntasali (ilm. Hausjärven kansalaisopisto), torstaisin klo 19.20-20.20 ja perjantaina klo 15.30-16.30 Riihimäen opiston sali (ilm. Riihimäen kansalaisopisto) sekä lauantaisin klo 10-11 Launosten koulun liikuntasali (ilm. Lopen opisto)

Hauskaa, rentoa ja liikunnallista lavatanssijumppaa lavatanssimusiikkiin. Tunneillani tanssitaan lavatanssimusiikkiin mm. humppaa, valssia, tangoa, jive, salsa, rock, jenkkaa.. tanssien lomassa otetaan muutamia jumppaliikkeitä, mutta sitä varten et tarvitse alustaa mukaan. Mukaan tarvitset vain tanssifiilistä ja tanssiin sopivat kengät sekä juomista.

TERVETULOA MUKAAN TUNNEILLENI!!

%d bloggaajaa tykkää tästä: