KESÄ 2023

Puistojumppa

Torstaisin klo 18-19, Ryttylän urheilukentällä. Tunnit ovat tarkoitettu kaikille liikunnasta kiinnostuneille. Ohjelmistossa toiminnallista lihaskuntoharjoittelua eri teemoin ja toiveita kuunnellen nauttien kesän keleistä. Tunti sisältää lämmittelyn, lihaskunto-osuuden ja venyttelyn. Hausjärven liikuntatoimen tarjoamaa liikuntaa, ei maksa sinulle mitään. Kaatosateessa tai erittäin märällä kentällä tunti perutaan. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan facebook sivuilla.

Kahvakuula

Tiistaisin klo 18-19 Hikiän hiekkakentällä. Ohjelmassa timinnallista lihaskuntoharjoittelua kuulan kanssa ulkoilmassa. Oma kahvakuula mukaan tunnille. Osasta tunnista olemme myös maassa, joten oma-alusta voi olla tarpeen.

Lavis lavatanssijumppaa ja venyttelyä

Vojakkalan lavalla, perjantaisin 26.5, 9.6, 4.8, 11.8, 18.8, 25.8, 1.9, 8.9 Lavis klo 17.30-18.30 ja venyttely klo 18.35-19.20. Kertamaksu 10€ ilta tai kertamaksu/tunti 6€. Maksetaan järjestävälle taholle paikan päällä.

Hauskaa, rentoa ja liikunnallista lavatanssijumppaa lavatanssimusiikkiin. Tunneillani tanssitaan lavatanssimusiikkiin mm. humppaa, valssia, tangoa, jive, salsa, rock, jenkkaa.. tanssien lomassa otetaan muutamia jumppaliikkeitä, mutta sitä varten et tarvitse alustaa mukaan. Mukaan tarvitset vain tanssifiilistä ja tanssiin sopivat kengät sekä juomista.

HYVINVOINTI VIIKONLOPPU 28-29.7

Tervetuloa liikkumaan ja nauttimaan kesäpäivistä järvimaisemiin. Hyvinvointiviikonloppu sisältää rentoutumista, liikuntaa, hyvää ruokaa. Päivän sisältö muodostuu lähiaikoina.

TERVETULOA MUKAAN TUNNEILLENI!!

%d bloggaajaa tykkää tästä: