Ajankohtaista

KESÄN 2023 OHJELMISTOA

Tiina liikuttaa tänäkin kesänä. Luvassa on tänäkin vuonna minitriathlon, kahvakuulaa ja puistojumppaa sekä nyt vuorokauden mittainen hyvinvointi viikonloppu. Kahvakuulatunnit Hikiän hiekkakentällä tiistaisin klo 18-19. Puistojumppaa Ryttylän urheilukentällä torstaisin klo 18-19. Minitriathlon tänä vuonna la 15.7 klo 10. Hyvinvointi viikonloppu pe-la 28.-29.7 Valkjärven leirikeskuksessa. Kilometripyöräily on jälleen alkanut, voit liittyä joukkueeseeni ja pyöräillä oman aikataulusi mukaan. Kilometrejä voi kirjata osoitteessa http://www.kilometripyoraily.fi. Minun joukkueeseeni pääset osallistumaan koodilla Tiina liikuttaa. Tervetuloa mukaan kanssani liikkumaan.

KESÄN 2022 OHJELMISTOA

Kilometripyöräily on alkanut

Osallistu mukaan kilometripyöräilyyn ja Tiina liikutta joukkueeseen. Nyt toista vuotta perälläin laitettiin joukue jälleen kasaan. Liity mukaan osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi, rekisteröidy ja liity koodilla Tiinaliikuttaa22. Pyöräilykilometrejä on mahdollista lisätä 1.5-22.9 välisenä aikana.

Ulkoliikuntaa Ykslammen maastossa toukokuun ajan 9.5 alkaen

Ulkoliikuntaa miehille ja naisille Ykslammen ympäristössä. Maanantaisin klo 17.30-18.30. Ohjelmistossa mm. porrastreenejä, kuntopiiriä ja kahvakuulaa. Kertamaksu 5€. Maksuina käy smartum pay, käteinen tai edenred virikeseteli

Maksutonta Puistojumppaa ja lavista kesä-elokuu Ryttylän urheilukentällä sekä kahvakuulaa Hikiällä

Puistojumppa torstaisin 9.6 alkaen klo 18-18.45. Mukaan säänmukainen vaatetus, alusta ja juomista. Äärimmäisissä sääolosuhteissa jumppa saatetaan perua. Maksutonta, liikuntatoimi tarjoaa.

Lavista nurmikentällä torstaisin klo 18.45-19.30. Tanssitaan lavatanssimusiikkiin tuttuja lavatansseja. Tuttuihin tansseihin, kuten valssi, jenkka, rock tai tango on tehty koreografiat ja niihin on helppo päästä mukaan. Maksutonta, liikuntatoimi tarjoaa.

Kahvakuulatreenit Hikiän kentällä tiistaisin klo 18-19. Oma kahvakuula mukaan. Maksutonta, liikuntatoimi tarjoaa.

Liikuntamaratoni Valkjärven leirikeskuksessa keskiviikkona 27.7.2022

Maraton järjestetään yhdessä Hausjärven liikuntatoimen kanssa. Ohjelmassa erilaista liikuntaa, saunomista ja uimista sekä ilta päättyy iltapalaan. Tarkempia tietoja kesän aikana.

Vuoden 2022 minitriathlonit

Vuoden minitriathlonit ovat tänä vuonna lauantaina 2.7 ja la 6.8. Minitriathlonien tarkemmat tiedot löydät omalta välilehdeltä.

Tiina liikuttaa Syksy- ja kevätlukukausi 2021 ja 2022

Ohjaan syksyn ja kevään tunteja omalla toiminimellä, Hausjärven kansalaisopistossa, Riihimäen Kansalaisopistossa sekä Lopen opistossa. Tsekkaa tarkemmat tiedot sivuilta. Toivottavasti nähdään tunneilla.

Liikuntamaratoni Valkjärven leirikeskuksessa

Tervetuloa mukaan liikunnalliseen virkistys- ja rentoutumisiltaan Valkjärven leirikeskukseen torstaina 5.8.2021 klo 17 alkaen.

Ohjelma on noin aikatauluinen:

klo 17.30-18.15 toiminnallinen kuntojumppa

klo 18.20-19.00 Lavis

19.00-20.30 vesitreeni sekä saunomista ja uimista

klo 20.30 loppuvenyttely

klo 21 iltapala

klo 22 ilta päättyy

Iltaohjelma on maksultaan 20€. Maksuina käy edenred virikeseteli, smartum pay, mobilepay sekä käteinen. Ilmoittautuminen yhteydenotto lomakkeen kautta viimeistään 5.8.2021 klo 12 mennessä.

Mukaan tarvitset liikuntaan soveltuvaa vaatetta, juomista, alustan sekä tarvittaessa lisäenergiaa ohjelman lomassa.

Juoksukoulu

Tulossa alkukesästä juoksukoulu 5km (10km) matkoja tavoittelevalle. Juoksukoulu toteutetaan tänä vuonna osittain etänä ja itsenäisesti liikkuen. Kerran viikossa pidetään yksi yhteinen tunti (60min) joka toteutetaan etäyhteydellä. Tarkempia tietoja löydät kuntoliikunnan alta. Juoksukouluun osallistujat voivat osallistua minitriathloniin -50% alennuksella.

Uudet kotisivut

Olet löytänyt uusille kotisivuilleni. Hienoa! Toivottavasti viihdyt ja saat selville sen mitä täältä tulit etsimään.

Minitriathlon

Kevät on jo pitkällä ja vuoden 2021 minitriathlon päivät on julkaistu. Ensimmäinen päivä on lauantaina 19.6 klo 10. Toinen järjestetään heinäkuun lopussa lauantaina 31.7 klo 10. Käy kurkkaamassa tarkemmat ilmoittutumisohjeet ja tapahtumatiedot tapahtumasivujen kautta. Toivottavasti nähdään kesällä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: