Kuntoliikunta

Ryhmäliikunta

Liikutan pääosin työikäisiä aikuisia. Ryhmäliikuntaohjauksia löytyy kehonhuollon tunneista reippaisiin step tunteihin. Tunnit sisältävät alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden sekä jäähdyttelyn/venyttelyn. Tunnit toteutetaan ilman välineitä ja välineillä.

Lihaskuntoharjoittelua Ykslammilla

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Ohjaan lavistunteja Riihimeän ja Hausjärven kansalaisopistoilla sekä Lopen opistolla. Tervetuloa tunneilleni.

Juoksukoulu

Tervetuloa nappaamaan juoksufiilistä ryhmäohjauksesta, joka toteutetaan sekä itsenäisesti liikkuen että etäohjaten. Ohjelma on kestoltaan 10 viikkoa. Juoksukoulussa edetään nousujohteisesti kohti tavoitejuoksumäärää. Ohjelmassa on mahdollisuus tähdätä kohti 5 km (10 km) juoksukuntoa kesäkuun puoliväliin mennessä. Ohjelma sisältää Itsenäisiä juoksuharjoituksia, kehonhuoltoa ja/tai lihaskuntoharjoittelua etäohjauksella 1xvko. Ilmoittautuminen yhteydenottolomakkeen kautta. Juoksukoulu maksaa 60 € sisältäen alv:n. Ilmoittautumisen jälkeen saat paluuviestillä maksutiedot ja osallistumiseen liittyvää sähköpostia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: