Minitriathlon

SEURAAVA MINITRIATHLON LA 15.7.2023 (tämän vuoden ainoa)

Minitriathlon on Tiina liikuttaa järjestämä minitriathlon. Minitriathlonin lähtöpiste on Ryttylän Ykslammella ja mm. pyöräilyreitti kulkee Riihimäellä asti. Leikkimielinen minitriathlon on vuosien varrella kasvanut jo monien matalankynnyksen ”kisaksi”. Triathlonit koostuu kolmesta kestävyyslajista, uinnista, pyöräilystä ja juoksusta. Oma tapahtumani toteuteaan lajia mukaillen minikoossa. Lajeina uinti, pyöräily ja juoksu tässä järjestyksessä. Osallistumiseen et tarvitse kilpailutason välineitä. Tapahtumapäivänä on mahdollisuus suorittaa kaksi eripituista matkaa. Ei ole virallista ajanottoa. Jokainen suorittaa lajit oman tasonsa mukaan ja itsensä ylittäen ja haastaen. Tänä vuonna on mahdollista nyt myös suorittaa lajit joukkueena. Joukkueeseen voi kuulua 2-3 henkilöä, josta joukkue itse sopii kuka suorittaa minkäkin osion.

MATKAT

Pidempi matka
🏊‍♂️ Uintiosuus Ykslammessa reilu 600 m (uinti 8x laitureiden välillä, yksi väli 79 m).
🚴‍♂️ Pyöräily n. 23 km maantiellä. Reitti kulkee Ykslampi -Riihiviita, -Riihimäen raviradan edusta, -haapahuhdan koulu, – Apilisto, -karan vanha koulu, -Turkhauta -ohikulkutie, -ykslampi. Tarkemmin reitti käydään läpi ennen tapahtumaa.
🏃‍♂️ Juoksuosuus juostaan maantiellä n. 5 km, tästä kartta alempana

Kuvassa pidemmän pyöräilyreitin kartta

Pidemmän matkan juoksureitti juostaan maanitiellä. Juoksuosuus mennään ”kyläympäri”. Pyörälenkin jälkeen juoksureitille suunnataan ykslammen viereistä hiekkatietä kohti kylää. Matka tästä jatkuu peltotie, tiilitehtaantie, koulutie, urheilukentäntie, vanhakylätie, tiilitehtaantie, peltotie, ykslampi

Lyhyempi matka

 🏊‍♂️ Uintiosuus Ykslammessa n. 550 m (uinti 6x laitureiden välillä, yksi väli 79 m).
🚴‍♂️ Pyöräily n. 19 km maantiellä. Reitti kulkee Ykslampi -Riihiviita, -Riihimäen raviradan edusta, -haapahuhdan koulu, silakkamäentie -ohikulkutie, – lasitehtaantie-ykslampi. Tarkemmin reitti käydään läpi ennen tapahtumaa.
🏃‍♂️ Juoksuosuus juostaan pururadalla n. 3.3km. Pysy kokoajan pururadalla.

Kuvassa on lyhyemmän pyöräilyreitin kartta

TURVALLISUUS

Turvallisuutta on paranneltu vuosien varrella. Jokainen suorittaa kuitenkin reitit omalla vastuullaan. Uintiosuudella turvallisuutta on lisätty laitureiden väliin lisätyllä köydellä ja ponttoneilla. Suosittelen uimaan oman tason mukaan. Laitureiden tai köydessä olevien kellukkeiden luona on aina mahdollista huilata ja hengitellä rauhassa. Nosta käsi ylös, jos tarvitset apua vedessä. Pyöräilyreitin varrelle on mahdollista kutsua huoltoauto, jos esimerkiksi pyörä hajoaa. Matkan varrella ei ole huoltopisteitä, mutta huoltoauto kulkee reitin läpi pyöräilijöiden perässä. Liikenteessä liikutaan yleisten liikuntasääntöjen mukaisesti. Liikennettä ei ole keskeytetty tapahtuman vuoksi. Mahdollisesta keskeytyksestä on ilmoitettava tapahtumakeskukseen. Huollon puhelinnunumero saadaan paikan päällä. Puhelin on hyvä olla mukana.

MAKSU

Osallistumismaksu on 25 €/hlö ja 50 €/joukkue. Joukkueessa voi olla 2 – 3 henkilöä. Maksu sisältää tapahtumaan osallistumisen, huollon ja hätäensiavun sekä ruokailun maalissa. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä annetulle tilille. Maksuina käy virikeseteleistä: smartum, edenred ja epassi sekä mobilepay ja käteinen. Otathan kuitin näytille maksusuorituksestasi tapahtumaan.

HUOLTOPISTE JA HÄTÄENSIAPU

Kisala toimii paikan huoltopisteenä. Ennen lähtöä on mahdollisuus tutustua vielä reitteihin. Saavuthan ajoissa, jos reiteissä on jotakin epäselvyyttä, jotta kerkeät saamaan riittävät tiedot reiteistä. Huoltopiste avoinna klo 9 alkaen. Huoltoauton puhelinnumeron saat lunastettua täältä. Huoltopisteessä tarjoillaan ruoka maaliin saapumisen jälkeen.

Hätäensiapu

Tapahtumassa saat tapaturman sattuessa ensiapua. Ensiapupiste löytyy Kisalasta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtumaan yhteydenottolomakkeen kautta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: